idag...hmm

Idag var inte riktigt min dag men ändå en del...
Det hela började med att det var tänkt att jag skulle ta en härlig sovmorgon för att det var studiedag. Det misslyckades totalt. Min syster kom nämligen och väckte mig vid halv sju och ville låna pengar....snacka om att man var glad.
Det gick då sen inte att somna om så man satte sig en stund vid dumburken men gjorde inget vettigt i alla fall. Därefter hoppade man in i duschen för att sedan laga mat åt min lillebror. Sen kom det bästa med dagen...man åkte in till stan för att ta en fika med en vän. Det var en riktig höjdare. Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord i drygt  2 & 1/2 timme. Även om jag fick betala notan så ser jag inget negativt med det. Hoppas nästan lite att det händer igen..
Efter fikat var det att dra hem, packa väska och åka till jobbet. Jobbade fyra timmar och sen åkte man hem igen. Var vrålhungrig så blev lite mat men vet inte vad man åt. Något konstigt var det.
Nu sitter man här vid datorn igen och har inget att göra.
Imorgon har man bara en utvärdering på fem minuter i skolan och sen ska man motaga ett stipendium på något forum. Snacka om utdragen dag imorgon. Får se hur det blir.
Nu ska jag se på en film innan jag tränar lite för att sedan släcka ner allt och sova.

Ciao

My zodiac



Ormen född Januari -90

Ormar är en natur av motsägelser. Ormar är intellektuella, passionerade och ibland fruktade. Ormar kan sakna visst självförtroende vilket gör dem ägande och svartsjuka. Ormar är mycket självkritiska och kan ofta låtsas veta mer om saker och ting än vad de i själva verket gör. Deras förmåga att ta till sig information gör att de har fallenhet för forskning och akademiska studier. Ormar är svaga för makt och de umgås gärna med framstående personer och gillar dyra ting. De har en naturlig ledarstil och passar bra som t ex politiker.

Ormar är romantiska och passionerade partners, men en aningen mystiska. De är sentimentala men kan visa en svartsjuk sida och förlåter dig aldrig om du bryter ett löfte. Ormar litar helt på sig själva och har oftast alltid rätt. Ormar är uppskattade för sina humoristiska karaktärsdrag som de även behåller i kniviga situationer.

Ormar är duktiga med pengar och är påhittiga gällande att skaffa dem, de finner alltid ett sätt. De är skarpsinninga och lär sig alltid av sina misstag. Ormen är planerande och skapar sig alltid en helhetsbild innan beslut tas. Ormar gömmer sina känslor väl och kan undanfly oannonserat och överraskande.

 

Vattumannens egenskaper - stjärntecken

Sex med en Vattuman kan vara vilt och totalt oförutsägbart. De vill ha total kontroll över din kropp men även över din hjärna och veta vad du tänker. För dem är sex ren lusta, det är bättre om inga känslomässiga band finns mellan partnerna. Explosiv fysisk attraktion vid första ögonkastet fungera bäst för dem. I kärleksakten är de mycket exprementiella och spontana. Det är svårt att definiera Vattumannens sexualitet då han/hon är både passionerande och samtidigt avståndstagande och reserverande.

 

Stjärntecken:

Vattumannen

Datum:

20/1 - 18/2    (23/1)

Plats i zodiak:

Elfte

Planet:

Uranus

Element:

Luft

Bra egenskaper Vattumannen:

Vänlig, oberoende, framsynt och uppfinningsrik.

Dåliga egenskaper Vattumannen:

Kylig, oberäknelig, upprorisk, excentrisk och trotsig.

Kvalitet:

Fast

Polaritet:

Positiv

Passar bra med:

Väduren, Tvillingarna och Vågen.

Passar dåligt med:

Oxen, Kräftan och Jungfrun.




Hade inget bättre för mig och när jag såg någon hade hittat lite kul kunde jag inte låta bli.

Denna vecka..... = tuff

Har varit lite av en tuff vecka med en del som var tvunget att göras.
Typ, hade nationella i fysik B i måndags. Det gick rakt åt h...vete på ren svenska. Kunde ingenting.
Sen idag upptäckte man att taket på ens modell var helt knäppt efter en målning. Såg inte bra ut och man blev nästan knäckt av att se det.
Måste göra ett arbete i religion tills på tisdag men jag känner att jag har ingen ork längre. Ingen ork att göra något alls eller att ta för mig något....Sen är det vad man syftar på....
Känner även att mina projekt privat inte går något vidare heller vilket göra att man tappar gnistan lite mera.
Har även fått en liten ovälkommen känsla som jag inte gillar något vidare. Men kan bara inte få den att försvinna vad jag än gör åt det. Varje gång man är i skolan blir den pånytt förstärkt :( Vet inte vad jag ska ta mig till.... Hjälp någon?

Får se vad helgen nu har att erbjuda. Hoppas jag kan gå på festen man ska på. Vill inte missa den bara för att man är tvungen att jobba :(

Ska hålla den som vill uppdaterad så mycket det går.

Ciao

En dag närmare studenten...

Här sitter man nu igen framför dumburken och har inget vettigt att göra....

Igår var det balen. Alla var finklädda och Annie, min dejt för kvällen, såg helt underbar ut i sin klänning. Och alla de andra damerna var också helt förtjusande söta. Även vi herrar såg inte så pjåkiga ut. Kan bara säga att det var en av de bästa saker som jag har varit med om. Ett minne för livet. Kom hem runt fyra idag på morgonen men vad gjorde det när man hade så kul.

Idag sov man till ett någonstans och efter att ha ätit lite städade jag rummet, vilket behövdes för att det såg ut som om tredje världskriget hade härjat där. Sedan blev det en film, The Guardian. Den är riktigt bra och man blev riktigt fäst vid soundtrack-låten till filmen, Never let go - Bryan Adams. Får ni möjlighet så lyssna på den. Jag tycker den är helt underbar även om den kan göra att man får en del minnen att komma upp.
Nu vet jag inte riktigt vad man ska hitta på men det får man se.

Yqe3 fq485 9j jqh yqe3 yqr5 3h ro8difåh q55 e3oq o853 qf j8h 58e j3e. Men men, inget man riktigt kan göra något åt...

Imorgon är det nationella i Fysik B. Någon som vill göra provet åt mig?

Ska kila nu men får se när man skriver något nytt nästa gång.

Ciao

Smoking och annat

Idag blev en dag man bara segade sig igenom men det var lite skönt att prata av sig med Jesse. Vi pratade om lite allt möjligt, fast man kan nog gissa lite vad vi pratade mest om ;)
Var och hämtade smokingen till balen idag som jag ska ha på mig på lördag :D Jag måste säga att jag ser riktigt bra ut i den ;)
Sen är det nu bara ca 15 dagar kvar i plugget, snacka om pressande med allt som ska bli klart ;P

Phil Collins - No Way Out

Everywhere I turn, I hurt someone
But there's nothing I can say to change
the things I've done
Of all the things I hid from you
I cannot hide the shame
And I pray someone, something will come
to take away the pain

There's no way out of this dark place
No hope, no future
I know I can't be free
But I can't see another way
I can't face another day

Tell me where, did I go wrong
Everyone I loved, they're all gone
I'd do everything differently
but I can't turn back the time
There's no shelter from the storm
inside of me

There's no way out of this dark place
No hope, no future
I know I can't be free
But I can't see another way
I can't face another day

I can't believe the words I hear
It's like an answer to a prayer
When I look around I see
This place, this time, this friend of mine

I know its hard but you
found somehow
To look into your heart and
to forgive me now
You've given me the strength to see
just where my journey ends
You've given me the strength
to carry on

I see the path from this dark place
I see my future
Your forgiveness has set me free
On and I can see another way
I can face another day!

I see the path, I can see the path
I see the future
I see the path from this dark place
I see the future

I see the path, I can see the path
I see the future

Ännu en dag närmare livet som fri...

Här sitter man då igen framför dumburken och har inget att göra... Hade nog gärna (vill knappt erkänna det) gått ut ikväll och träffat lite folk men det blev inte av.
Himlans vad fikasugen man blev när Sofie pratade lite om att vilja fika. Vet i tusan om man vågar bjuda henne på en. Man vet aldrig hur snacket går sen efteråt.
Snart är det tid för balen (nästa lördag) och jag har fortfarande inte hämtat min smoking än. Börjar bli lite stressad. Men det ska bli kul, hoppas jag. Med alla vänner och dessutom få träffa Ella igen. Det var länge sen. Hoppas man kan tigga till sig en dans...haha
Funderar även på att gå på bion "Änglar och Demoner" om man har pengar till det.

Idag är det 28 dagar till studenten = 4 VECKOR. Då flyger alla iväg och även en själv. Kommer troligen att hamna i Kalmar. Känns lite skrämmande nu när man närmar sig slutet. Känner sig så liten och utlämnad.

Iåhhw 9diw+ w+ y8joq 3hwqj5, oåht5q4 3r534 q55 r+ 3h ro8difåh q55 y+ooq 9j :( J3h jqh y855q4 qoe48t e3h 4å55q 9dy h7 gp4uq4 uqt 7he4q 9j uqt h+t9hw8h i9jj34 q55 tp4q e35 :'(

Är jag knäpp eller inte...

Jag tror jag håller på att tappa det lilla förstånd jag har kvar.

  1. Börjar se på filmer jag inte sett förut
    och ens haft tanken på att se...
  2. Tyvärr skippar jag en massa arbete som jag måste få klart ASAP
  3. Gör saker som jag aldrig skulle ha gjort innan...

    Och listan kan göras längre

Om jag skulle fråga runt bland vännerna vad de säger skulle jag få olika svar beroende på vad man syftar på....
En skulle säga att jag är så knäpp det bara går att bli, en annan tycker jag är knäppgök som säger att jag behöver lätta på "öltunnan".
Men frågan är bara vad jag ska tycka om mig själv? Är jag verkligen så galen som alla säger....för då ligger jag risigt till....

RSS 2.0